…γιατί η καρδιά μας κι’ αν πονεί
γι’ αγάπη θα χτυπάει
και με κιθαρομπούζουκα
γλυκά θα κελαηδάει…

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα ιστοσελίδα parapetamenoi.gr προσφέρεται προς χρήση από τους «ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ» με έδρα Λιακαταίων 32 11474 Γκύζη, Αθήνα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της παρούσας ιστοσελίδας  και προσπαθούμε να είμαστε σαφείς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα.

Παρακάτω θα βρείτε μια σύνοψη με τις βασικές πληροφορίες που περιέχονται στην Πολιτική Απορρήτου η οποία ισχύει ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή  tablet για πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας.

Οι “ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΙ” σεβόμενοι την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία που διέπει τα Προσωπικά Δεδομένα δεσμεύεται να διατηρεί το απόρρητο όλων των επισκεπτών στo parapetamenoi.gr και να προστατεύει οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα της παρέχονται.

H παρούσα Πολιτική για τη Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και για τη χρήση των Cookies καλύπτει τους ακόλουθους τομείς.

  1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα
  2. Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και χρήση τους
  3. Πολιτική Χρήσης των Cookies
  4. Ασφάλεια των δεδομένων που συλλέγονται


Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες σχετικά με ένα ταυτοποιήσιμο άτομο όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και  αριθμός τηλεφώνου.


Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε και χρήση τους

Συλλέγουμε διάφορα δεδομένα όπως

α.Πληροφορίες που μας παρέχονται από το χρήστη απευθείας

β.Πληροφορίες που μας παρέχονται από αυτόματα τεχνολογικά μέσα

γ.Πληροφορίες που αποκτούμε από πηγές τρίτων


Πληροφορίες που μας παρέχονται από το χρήστη απευθείας

Mπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας χωρίς να μας πείτε ποιος είστε ή αποκαλύπτοντας οποιαδήποτε πληροφορία για τον εαυτό σας με την αποστολή μηνύματος στην φόρμα επικοινωνίας.

Πληροφορίες που αποκτούμε από αυτόματα τεχνολογικά μέσα

Οι διακομιστές μας συλλέγουν, δεδομένα χρήσης όπως τη διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (διεύθυνση ΙP), όνομα τομέα, έκδοση του προγράμματος περιήγησης σας και λειτουργικό σύστημα, δεδομένα κίνησης, δεδομένα τοποθεσίας, αρχεία καταγραφής ιστού για λόγους τεχνολογίας πληροφοριών (ΙΤ), διευκολύνοντάς σας να συνδεθείτε στην πλατφόρμα μας και παρέχοντας σας τις υπηρεσίες μας ,όχι τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των επισκεπτών.

Επίσης συλλέγουμε πληροφορίες  από τη φορητή συσκευή σας (Κινητό τηλέφωνο ή tablet) όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, όπως τη διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (διεύθυνση ΙP), το λειτουργικό σύστημα της φορητής συσκευής, το είδος της φορητής συσκευής και τις ρυθμίσεις της, τους σειριακούς αριθμούς που αντιστοιχούν στη συσκευή του χρήστη, διαφημιστικά αναγνωριστικά (πχ IDFAs & IFAs), τον ανακατευθύνοντα ιστότοπο (τον δικτυακό τόπο που οδήγησε τον χρήστη στον δικό μας), μηνύματα προς εμάς ή για εμάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία της φορητής συσκευής του χρήστη με χρήση γεωγραφικού εντοπισμού και τεχνολογιών όπως το GPS (παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού), το Wi-Fi (ασύρματο τοπικό δίκτυο), το Bluetooth ή η εγγύτητα σε τοποθεσία κυψέλης (cell tower proximity). H πλειονότητα των φορητών συσκευών και των φυλλομετρητών (browser) παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλέσει ο χρήστης την άδεια που μας παραχώρησε .


Πληροφορίες που αποκτούμε από πηγές τρίτων

Η ιστοσελίδα ενδέχεται να παρέχει συνδέσμους σε ιστοτόπους που διαχειριζόμαστε εμείς ή τρίτοι. Εάν επισκεφθείτε έναν από τους εν λόγω συνδεδεμένους ιστοτόπους, θα πρέπει να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου του ιστοτόπου, τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και τις λοιπές πολιτικές τους. Δεν ευθυνόμαστε για τις πολιτικές και τις πρακτικές τρίτων. Οι εν λόγω οργανισμοί χειρίζονται τις πληροφορίες που τους παρέχετε σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου τους, τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και λοιπές πολιτικές τους.

Πολιτική για τη χρήση των Cookies – ( Ηλεκτρονικά ίχνη)

Aυτη η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να σας διακρίνει από άλλους χρήστες της ιστοσελίδας μας. Tα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύουν πληροφορίες στον υπολογιστή, στο κινητό τηλέφωνο ή σε άλλες συσκευές. Επιτρέπουν στο φορέα που τα τοποθέτησε στη συσκευή σας να σας αναγνωρίζει σε διαφορετικές τοποθεσίες web, συσκευές ή περιόδους περιήγησης.

Τα cookies βοηθούν εμάς και τα τρίτα μέρη να βλέπουμε σε ποιες σελίδες και λειτουργίες έχουν πρόσβαση οι επισκέπτες και πόσο χρόνο αφιερώνουν στις σελίδες οπότε κατανοούμε ποια τμήματα της ιστοσελίδας μας είναι τα πιο δημοφιλή.

Όταν χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα περιήγησης web , μπορείτε να το διαμορφώσετε ώστε να  αποδέχεται ή να απορρίπτει όλα τα cookies, ή να ειδοποιείστε κατά την αποστολή τους. Να γνωρίζετε ωστόσο ότι κάποιες υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν με τη χρήση Cookie και η απενεργοποίησή τους ενδέχεται να επηρεάσει  τη δυνατότητα χρήσης αυτών των υπηρεσιών.

Tύποι Cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα μας

  • Βασικά Cookies
  • Cookies Απόδοσης: μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλύουμε την απόδοση και το σχεδιασμό της ιστοσελίδας και να τη βελτιώσουμε. Χρησιμοποιούμε cookies από τη Google Analytics , του Adobe και άλλα.
  • Cookies Συνεδρίας: για τη λειτουργία των υπηρεσιών μας.
  • Cookies Προτίμησης: για τις προτιμήσεις σας και διάφορες ρυθμίσεις
  • Cookies Ασφάλειας: για λόγους ασφαλείας

Ασφάλεια των δεδομένων που συλλέγονται

Εφαρμόζουμε αυστηρά ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας από την πρόσβαση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα και από παράνομη επεξεργασία, τυχαία απώλεια, καταστροφή και ζημιά τόσο όσο βρίσκεστε σε σύνδεση όσο και εκτός σύνδεσης. Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τον εν λόγω σκοπό της συλλογής και στη συνέχεια θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας όσο απαιτείται από τον νόμο

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 περί Προστασίας του Ατόμου από την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία έρχονται στην κατοχή μας σύμφωνα με όσα αναφέρονται παραπάνω και κυρίως από εσάς τους ίδιους, κατά την ελεύθερη κρίση και επιλογή σας και εφόσον μας έχετε δώσει τη ρητή άδεια και συγκατάθεση σας, μόνο για τη συγκεκριμένη χρήση και τις λειτουργίες της ιστοσελίδας μας που αναφέρονται παραπάνω.Mε την επίσκεψη και περιήγηση στην ιστοσελίδα www.parapetamenoi.gr, δηλώνετε ταυτόχρονα ότι αποδέχεσθε τις πολιτικές και πρακτικές αυτές και ότι συγκατατίθεσθε στη συλλογή και επεξεργασία τους, έτσι κάθε χρήστης που χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα θεωρείται ότι συμφωνεί με τους αναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους που ακολουθούν, δεν πρέπει να την χρησιμοποιεί.

Χρήστες ηλικίας κάτω των 18 ετών

Η ιστοσελίδα www.parapetamenoi.gr απευθύνεται σε κοινό ενηλίκων που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τους «ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΥΣ». Εάν είστε ηλικίας κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε να λάβετε την άδεια του γονέα σας ή του κηδεμόνα σας προτού μας δώσετε οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα.

Τροποποίηση της Πολιτικής για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τη χρήση Cookies

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε αυτήν την πολιτική για τη Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τη χρήση Cookies, οπότε προτείνουμε να  τη μελετήσετε  περιοδικά για να ενημερώνεστε για οποιεσδήποτε αλλαγές.

Δημοσιοποίηση δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα να δημοσιοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα καλή τη πίστει ότι αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για:

  • τη συμμόρφωση  με μια  νομική υποχρέωση
  • τη προστασία των  δικαιωμάτων ή της περιουσίας των «ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΩΝ»
  • την αποτροπή ή τη διερεύνηση πιθανών παραβιάσεων σε σχέση με τις υπηρεσίες
  • την ασφάλεια των υπηρεσιών μας ή του κοινού
  • τη προστασία της εταιρείας μας σε περίπτωση νομικής ευθύνης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, ερωτήματα ή αιτήματα σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή τυχόν ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: makres@otenet.gr ή την φόρμα επικοινωνίας.

Scroll Up